Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Πραγματικά υπάρχουν συναγωνιστές ανάμεσα μας άξιοι



Αναγνώστες, όπως ξέρετε η ομάδα μας δεν έχει πάρει κάποια θέση για τα τελευταία γεγονότα ούτε και για το θέμα των "ανοιχτών" συνελεύσεων.
Αλλά τί είναι αυτά που λέει το "εθνικιστικό δημοκρατικό κόμμα";-Μπράβο τους- Στις αναρτήσεις και τις ανακοινώσεις τους έχουν δομή και είναι πολύ χρήσιμες , αλλά ειδικά τον τελευταίο καιρό δεν θα μπορούσαν παρά να έχουν τις πιο σωστές ανακοινώσεις και συμβουλές για την λαϊκή αντίδραση έξω απο την βουλή.
Σας ορκιζόμαστε ότι δεν είμαστε δημοκράτες και το δεύτερο σκέλος του ονόματος του συγκεκριμένου κόμματος μας προκαλεί δυσαρέσκεια, αλλά έχουν δίκιο σε όλα, επρόκειται για το μέλλον της Ελλάδας μας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας.

Ναι αληθεύουν όλα, ότι το μέρος έσφιζε απο διάφορους πράκτορες τις προηγούμενες μέρες, τόσο πολύ που μερικούς τους καταλάβαινες κατα πρόσωπο, αληθεύει ότι στο κάτω μέρος της βουλής (πλατεία συντάγματος) υπάρχει οργανωμένη παρουσία εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και αρκετό μέρος της διεθνιστικής αριστεράς γενικότερα και (αντι)εξουσιαστές διεθνιστές και είναι αλήθεια ότι το όλο σκηνικό έμοιαζε με ένα πανηγυράκι. ΑΛΛΑ όλα αυτά δεν είναι λόγος για να μην συμμετέχει κάποιος πατριώτης, γιατί αληθεύει επίσης ότι αν κάποιος πάει στο επάνω μέρος του συντάγματος για διάδοση οποιονδήποτε πολιτικών ιδεών θα απωθηθεί και ίσως να αληθεύει ότι υπήρξε και ανοιχτή συνέλευση των "πάνω" γιατι κατάλαβαν τι παιχνιδάκι θέλαν να παίξουν οι "κάτω".

Συνέλληνες, την "ανοιχτή" συνέλευση την οργανώνει μια ομάδα με την προσωνυμία "άμμεση δημοκρατία". Δεν εκπροσωπούν κανέναν όμως όπως έχει αναφερθεί.
Πάρτε μέρος στην ανοιχτή συνέλευση, προτείνετε το εθνικό μας συμφέρον, πάρτε μέρος κι ας είστε και φασίστες, ούτε κι αυτοί που μιλάνε πολλές φορές είναι και πολύ δημοκράτες παρά κόκκινοι που πίσω απο την αξιολύπητη εμφάνιση τους η οποία δείχνει αδυναμία θα παραβίαζαν ανθρώπινα δικαιώματα. Παρτε μέρος συναγωνιστές έτσι και για απλή εξάσκηση, ανοιχτή ανταλλαγή ιδεών που τόσα χρόνια η ακροδεξιά σας έχει στερήσει!
Βέβαια μην προσπαθήσετε να κάνετε ανταλλαγή ιδεών με αυτούς, αφήστε τα πολιτικά εκεί πέρα. Η Ελλάδα και το γένος μας δεν είναι πολιτικά όμως, και αυτοί που συνδιαλεγόμαστε ίσως προσπαθήσουν να αμφισβητήσουν ακόμα και αυτά και το έχουν κάνει κιόλας, αν σε περίπτωση που πάτε να διαπληκτιστήτε, κρατηθείτε ΜΗΝ ξεκινήσετε έναν καυγά εσείς, όχι για μας ή για τον εγωϊσμό σας, για την Ελλάδα.

"Σας καλούμε στην ανοιχτή συνέλευση, όποιος θέλει μπορεί να μιλήσει ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ !!!"
-Γυναίκα ομιλήτρια.
(σιγά μην πάει να μιλήσει χρυσαυγίτης εκεί πέρα και οπουδήποτε αλλού γενικότερα αλλά τέλος πάντων)

"Παιδιά όποιος θέλει μπορεί να έρθει να μιλήσει κι ας είναι και χρυσαυγίτης."
-Άνδρας ομιλητής
"Άρα είσαι χρυσαυγίτης;"
-Άλλος συμμετέχων στην συνέλευση.

"Είμαστε όλοι Έλληνες..."
-Γυναίκα ομιλήτρια.

Επίσης στο κάτω μέρος της πλατείας μοιράστηκαν και έντυπα "μαρξιστικά νέα".

Για την aristera και τους κόκκινους δεν καίγεται καρφί για την Ελλάδα, αλλά το πως θα κάνουν καλή εντύπωση. Για αυτούς που κρύβονται απο πίσω αυτό που τους νοιάζει είναι να μην ξεφύγει η αγανάκτιση του κόσμου και μπεί στην βουλή, και πως θα κλείσουν τον Έλληνα μέσα σε ένα κουτί, όπως κάνει και η τηλεόραση, δείχνοντας ότι εθνικές απόψεις δεν είναι αποδεκτές στην συνέλευση και ότι ο έχων εθνική συνείδηση είναι μόνος του και μειοψηφία.
Φοβούνται την ανοιχτή συζήτηση με εμάς και εγκαταλείπουν!

Σαν εθνικιστές δεν πήγαμε να μοιράσουμε ούτε διάφορα ιδεολογικά έντυπα στον κόσμο και ούτε πήγαμε να διώξουμε τα κοπρόσκυλα που έχουν μαζευτεί και μολύνουν το γρασίδι με τις γόπες απο τα τσιγαριλίκια τους, δημιουργόντας έτσι φασαρία δακρυγόνα και όλα τα σχετικά, και αυτό κρίνεται μέχρι στιγμής απο τον κόσμο και οι προδότες θα κριθούν ανάλογα αφου θα κανονίσουμε τους απο πάνω προδότες. Αν είναι να πάρει κάποιος αποφάσεις θα είμαστε εμείς μαζί με την πλειοψηφία.



Συντακτική ομάδα





-ΕΔΗΚ: ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΩΡΑ

"Το γεγονός ότι οι έλληνες ξεκόλλησαν από τον καναπέ και κατέβηκαν στις πλατείες για να διαμαρτυρηθούν για τα όσα διαδραματίζονται εις βάρος της Ελλάδος , εμπνέει από μόνο του αισιοδοξία.
Το ζητούμενο τώρα είναι αν θα υπάρξει η οργάνωση εκείνη που θα κατευθύνει την λαϊκή αγανάκτηση σε συγκεκριμένους σκοπούς.
Διότι η αγανάκτηση από μόνη της δεν συνιστά επαναστατική πράξη ούτε περιέχει επαναστατική πρόταση. Όμως η λαϊκή αγανάκτηση είναι η πρώτη ύλη στα χέρια των επαναστατών που θα προσδώσουν το ΕΙΔΟΣ , την ΙΔΕΑ , τη ΜΟΡΦΗ.
Που είναι λοιπόν εκείνη η δύναμη που θα ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΕΙ το χάος ; Που είναι το επιτελείο των εθνικιστών , διότι από αλλού δεν βλέπω φως , που θα καταστρώσει σχέδια δράσης, που θα περάσει στο λαό την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ , εκείνη τη πρόταση που θα γίνει αποδεκτή από τις λαϊκές δυνάμεις και το στρατό;


Ήρθε νομίζω η ώρα να αποδείξουμε τι κάναμε όλα αυτά τα χρόνια με την ιδεολογική δουλειά και τη δράση μας. Τι πετύχαμε; Να δημιουργήσουμε έχθρητες μεταξύ μας ώστε να μη μπορούμε να συγκεντρωθούμε γύρω από ένα τραπέζι για να πάρουμε κάποιες αποφάσεις; Κατορθώσαμε να σφυρηλατήσουμε μια πολιτική πρόταση λαϊκής αποδοχής ή κάναμε ιδεολογήματα για μικροπαρέες του περιθωρίου; Όλα αυτά θα φανούν και η αξία τους θα δοκιμαστεί , όπως το χρυσάφι στη φωτιά, στις ιστορικές συνθήκες που ζούμε τώρα. Αν πετύχαμε κάτι τα τελευταία σαράντα χρόνια δράσης θα φανερωθούν εδώ και τώρα , στη προσπάθεια να δοθεί από μας η ροπή στην ελληνική ιστορία .
Αν αποτύχουμε τότε να είστε βέβαιοι ότι θα έρθουν κάποιοι άλλοι να καλύψουν το κενό. Θάρθουν κάποιοι άλλοι να κατευθύνουν τα πράγματα ή να σβήσουν τη φλόγα και να ρίξουν την Ελλάδα στο πάγο.
Πρόταση μας είναι η δημιουργία ενός εθνικιστικού επιτελείου για να τεθούν όλα επί τάπητος Να αφήσουμε τις μεταφυσικές διαφορές και να επικεντρωθούμε στα πραγματικά προβλήματα που έχουμε ενώπιον μας. Να προσδιορίσουμε τους εχθρούς μας και τους φίλους μας. Να χαράξουμε ένα σχέδιο δράσης που θα συνενώνει όλες τις εθνικιστικές δυνάμεις κάτω από την ελληνική σημαία.
Ας κάνουμε τη προσπάθεια, και αν αποτύχουμε θα έχουμε το υπόλοιπο της αποτυχίας , θα έχουμε τη γνώση των αιτιών της αποτυχίας. Αυτή έστω η γνώση θα υποδείξει τη πορεία που πρέπει να ακολουθήσουμε. Είμαι βέβαιος πως θα αναδυθεί ακόμα και μέσα από την αποτυχία μια επαναστατική φλόγα που θα ενδυναμώσει τον αγώνα μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
Δεν υπάρχει ιερότερη στιγμή για ένα επαναστάτη από εκείνη τη στιγμή της κατάρρευσης των ψευδών και των αυταπατών. Τότε η αλήθεια που απομένει όσο πικρή και αν είναι εκλύει μιαν απεριόριστη αναγεννητική ενέργεια."
Λουκάς Σταύρου
Πρόεδρος ΕΔΗΚ

http://edikcyprus.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.