Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ρουνολογία (Άθυρμα Ρουνάρ - Αρχέγονη λογοδυναμική)


Το ιστολόγιο μας εκτός απο τις υπηρεσίες του στον Ελληνισμό και τον εθνοκοινωνισμό θα σας προσφέρει και τον αποκρυφισμό των ρούνων. -Ένα πολύ καλό πνευματικό εφόδιο για κάθε συναγωνιστή, χρησιμοποιήστε το με σοφία, ας σας φωτίσει στις πιο σκοτεινές ώρες.


Οι ρούνοι συγκροτούν ένα αλφάβητο, γι' αυτό υπάρχει και έκφραση «ρουνική γραφή». Η γραφή αυτή δεν έχει πλήρως αποκωδικοποιηθεί και γι'αυτό το λόγο οι διάφοροι ρουνολόγοι δεν συμφωνούν απόλυτα και προς την σημασία του κάθε ρούνου.
Θεωρείται πως οι ρούνοι είναι μια γλώσσα με την οποία κάποιος μπορεί να επικοινωνήσει με το υποσυνείδητο και το ασυνείδητο, θεωρείται πως κάθε γράμμα έχει έναν ιδιαίτερο κραδασμό.

Όσον αφορά τους ρουνολόγους υπάρχει διαφωνία ως προς τον αριθμό των ρούνων. Οι κλασικοί ρουνολόγοι δέχονται 25 ρούνες ενώ ο μεγάλος Γερμανός ρουνολόγος Von List (φον Λιστ) υποστήριζε πως είναι 18+1.
Και στα δύο συστήματα υπάρχει ένας ρούνος - μπαλαντέρ, πολυ σημαντικός που συνδέεται με τον ΟΝΤΙΝ. Πολλοί υποστηρίζουν πως οι ρούνοι έχουν να κάνουν με μία αρχέγονη γλώσσα που όποιος την κατέχει μπορεί να επικοινωνεί με τις κοσμικες δυνάμεις, υπόγειες και υπεργήϊνες, γιατί στη λογική των ρούνων υπάρχει η άποψη πως υπάρχουν 5 επίπεδα ύπαρξης, το υπόγειο, που έχει να κάνει με τον φλοιό της γης, ένα δεύτερο πιο πάνω στρώμα (επίπεδο 2), η επιφάνεια της γης (επίπεδο 3) και δύο άλλα επίπεδα που έχουν να κάνουν με όλο το στερέωμα.
Η επιφάνεια δέχεται κραδασμούς από πάνω και από κάτω και αν κάποιος κατέχει την γλώσσα των ρούνων μπορεί να χειρίζεται αυτούς τους κραδασμούς κατά βούληση.

Ιππότης του Δελφικού Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.