Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Σύνταγμα (κάλεσμα για ενίσχυση των εθνικιστικών δυνάμεων)

Κάθε μέσο διάλυσης των συγκεντρώσεων, των αγανακτισμένων επιστρατεύει η προδοτική κυβέρνηση ΓΑΠ. Ειδικές μονάδες των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ, σιδερένια εμπόδια και θωρακισμένα με υδραντλίες, συνεπικουρούν τους παρακρατικούς αναρχικούς, σε μια βίαιη προσπάθεια να κάμψουν το πατριωτικό προφίλ των χιλιάδων διαδηλωτών.
Συναγωνιστές που βρίσκονται εκεί από το πρωί, μας ενημερώνουν πως οι ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ αναρχικοί και ακροαριστεροί, επιτέθηκαν σε όποιον κρατούσε Ελληνική σημαία και έκαναν ότι μπορούσαν ώστε οι δυνάμεις του ΓΑΠ, να κάνουν χρήση δακρυγόνων και να διαλύσουν την συγκέντρωση. Υπάρχει κόσμος τραυματισμένος αλλά ευτυχώς ελαφρά.
Τα ΜΜΕ διέκοψαν την απεργία τους και ως γνήσια φερέφωνα του κρατικού συστήματος, φιλτράρουν τις ειδήσεις και προσπαθούν να επηρεάσουν τον κόσμο. Οι συναγωνιστές και ο απλός κόσμος, έδωσαν μάχη με τα παρακρατικά καθάρματα της αριστεράς και προσπαθούν να διατηρήσουν τον κόσμο στο σύνταγμα. Οι εξελίξεις είναι πολλές.
Όσοι πιστοί, στο σύνταγμα!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μας μετέφεραν πριν ελάχιστα λεπτά αυτόνομοι σύντροφοι που βρίσκονται στο κέντρο (στην πλατεία συντάγματος και αλλού) τις τελευταίες ώρες μεγάλος αριθμός Εθνικοσοσιαλιστών / Εθνικιστών / Πατριωτών δίνει μάχες τόσο με τις δυνάμεις καταστολής όσο και με προβοκάτορες που παίζουν τον γνωστό ρόλο που τους ανέθεσε η ασφάλεια.


Υπάρχει άμεση ανάγκη για ενίσχυση των Εθνικιστών / Εθνικοσοσιαλιστών και καλούμε κυρίως τους συντρόφους από Αθήνα και Πειραιά να κατέβουν στο κέντρο. Όλοι οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες είναι καλά στην υγεία τους παρά την παραπληροφόρηση των μέσων μαζικής χειραγώγησης.


Οι δυνάμεις του καθεστώτος προσπαθούν να κυκλώσουν ομάδες διαδηλωτών με τελικό σκοπό την προσαγωγή τους. Τις προηγούμενες ώρες τα αυτοκίνητα που μετέφεραν τα μέλη της σιωνιστικής κυβέρνησης δέχτηκαν επίθεση με κάθε είδους αντικείμενα.


Όποιοι τελικά ενισχύσουν τις αντικαθεστωτικές δυνάμεις του κέντρου των Αθηνών καλό θα είναι να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας τόσο από τα δακρυγόνα των κατοχικών δυνάμεων όσο και από τα τσιράκια του καθεστώτος που προσπαθούν με κάμερες και φωτογραφικές μηχανές να στήσουν συλλήψεις.


Τακτική και καθαρό μυαλό είναι το ζητούμενο αυτή την στιγμή, προσοχή σε προβοκάτσιες που τυχόν θα προσπαθήσει να στήσει το καθεστώς και άμεση ετοιμότητα σε περίπτωση συλλήψεων.


1ος και καίριος στόχος αυτή την στιγμή το ανθελληνικό κράτος του Τζέφρυ και οι συνεργάτες του Διεθνούς Σιωνισμού !


Ελευθερία ή Θάνατος !


Ενωμένοι μέχρι να πέσει ο Τύραννος !

Μαύρος Κρίνος - ediktyo

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.