Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011

Κατασκευάζουν αφορμές για την απαγόρευση της καλλιέργειας φρούτων και λαχανικών


aggouri_2.jpΚατασκευάζουν αφορμές για την απαγόρευση της καλλιέργειας φρούτων και λαχανικών, το βακτηρίδιο “Ε” στα ισπανικά αγγουράκια είναι τεχνητό βακτηρίδιο όπως και τα Η1Ν1 στα οικόσιτα.
Το πρόσφατα μολυσμένα αγγουράκια με βακτήριο “Ε” είναι η προσπάθεια της νέας τάξης των πραγμάτων να μονοπωλήσει της τροφές μέσα από την απαγόρευση της ιδιωτικής καλλιέργειας.
Η ανθρωπότητα βρίσκετε σε κλοιό της Νέας Εβραϊκής Τάξης των Πραγμάτων, τα καλύτερα μυαλά του κόσμου πληρωμένα αδρά από τους σιωνιστές εργάζονται σκληρά στα εργαστήρια και κατασκευάζουν ιούς όπως το Η1Ν1 για πουλερικά , γουρούνια,και άλλα οικόσιτα ζώα έτσι ώστε αυτά στην συνέχεια να αποτελούν αφορμή για κίνδυνο της δημόσιας υγείας και να απαγορευτούν οι ιδιωτικές πρωτοβουλίες καλλιέργειας .

Το ίδιο ζούμε τώρα με τα λαχανικά, διέσπειραν ένα ιό "Ε" με τεχνητή μέθοδο για να έχουν αφορμές και να νομοθετήσουν μέσω των υπαλλήλων τους που είναι κυβερνητικά στελέχη των διάφορων κρατών του κόσμου, την απαγόρευση της καλλιέργεια των τροφών και πάλι με αφορμή των κίνδυνο για την δημόσια υγεία.
Ο έλεγχος των τροφών από τις εβραϊκές εταιρείες παγκοσμίως σκοπεύει στον απόλυτο έλεγχο των σκέψεων μας, καθώς με μεταλλαγμένες τροφές μπορούν να υποβαθμίσουν την λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου, κάνοντας τους ανθρώπους να είναι στο επίπεδο της λογικής των χιμπατζήδων.
Οι επιστήμονες που δουλεύουν για αυτόν το σκοπό γνωρίζουν πολύ καλά με πιες ουσίες, τι θα προωθήσουν μέσω των μεταλλαγμένων τροφών στον οργανισμό μας για να μπορούν να ελέγχουν πλήρως τις σκέψεις μας.

Χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι τρέφονται από την Μητέρα γη, και εννοείται ότι το μητρικό γάλα είναι φτιαγμένο για να τρέφει το παιδία της και όχι να σκοτώνει.
Η σημερινοί άθλιοι και δόλιοι θέλουν να μας πείσουν για το αντίθετο, δηλαδή ότι η τροφές της Μητέρας γης είναι επικίνδυνες, και αυτό θέλουν πλέον να νομοθετήσουν, την βία της επιβολής των απαγορεύσεων ακόμα και στις τροφές, ή στην χρήση των οποιονδήποτε βοτάνων της φύσης χωρίς την άδεια κάποιον ιδιωτικών οργανισμών όπου είναι φωλιασμένοι οι γνωστοί σιωνιστές .


Διαβάστε την είδηση:

Τις δραστηριότητες δύο εταιρειών που διανέμουν αγγουράκια και για τις οποίες υπάρχουν υποψίες ότι εξήγαγαν προιόντα που ήταν μολυσμένα με επικίνδυνο βακτηρίδιο, ανέστειλε η Ισπανία.
Η Ισπανία ανέστειλε τις δραστηριότητες δύο εταιρειών που διανέμουν αγγουράκια, για τις οποίες υπάρχουν υποψίες ότι εξήγαγαν προϊόντα που ήταν μολυσμένα με επικίνδυνο βακτηρίδιο, το οποίο προκάλεσε το θάνατο τουλάχιστον δύο ανθρώπων και έχει προσβάλει περισσότερους από 270 στη Γερμανία, ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα και δείγματα του χώματος, του νερού άρδευσης και προϊόντων που χρησιμοποιήθηκαν για την καλλιέργεια ελήφθησαν σε δύο αγροκτήματα των επαρχιών της Αλμερία και της Μάλαγα, στη νότια Ισπανία, διευκρινίζει η Επιτροπή σε ανακοίνωσή της.

"Διεξάγονται έρευνες για να εντοπιστούν οι πιθανές πηγές (μόλυνσης) ενώ εξετάζεται επίσης μια τρίτη παρτίδα από αγγουράκια η οποία προήλθε ή από την Ολλανδία ή από τη Δανία και πωλήθηκε στη Γερμανία", προσθέτει η Επιτροπή.
Το εντεροαιμορραγικό βακτήριο E.coli (Eceh) μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στο θάνατο προκαλώντας αιμορραγίες στο γαστρεντερικό σύστημα.

Φορτίο με αγγουράκια ισπανικής προέλευσης για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι μπορεί να ήταν μολυσμένο διανεμήθηκε επίσης στη Δανία, όμως οι αρχές ανακάλεσαν το εμπόρευμα και το απέσυραν από την αγορά, επισημαίνει επίσης η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

"Οι αρχές τη Δανίας οφείλουν επίσης να μας διαβεβαιώσουν στην Επιτροπή ότι κανένα αγγουράκι από αυτά τα φορτία δεν εξήχθη εκ νέου από τη χώρα αυτή προς κάποιο άλλο κράτος μέλος" της ΕΕ, καταλήγει η Επιτροπή στην ανακοίνωσή της.
Εκτός της Γερμανίας, 25 κρούσματα μόλυνσης από το βακτηρίδιο Eceh έχουν καταμετρηθεί στη Σουηδία, 7 στη Δανία, 3 στη Βρετανία, 2 στην Αυστρία και 1 στην Ολλανδία.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.