Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ... ΚΑΝΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ... ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ... ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!!

Μιά απίστευτη αγγελιά που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΚΟΣΜΟΣ" της Πατρας, φέρνει στην επιφάνεια το ενημερωτικό e-magazino.gr, σε μιά ανάρτηση με τίτλο: Πατρα : "Άνεργοι πετούν φειγ βολάν με τα βιογραφικά τους! Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί:

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν άνεργοι από τη Πάτρα προκειμένου να βρουν δουλειά. Πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα και αφήνουν φωτοτυπημένα σημειώματα με τα στοιχεία τους και ένα υποτυπώδη βιογραφικό!

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση, που φέρνει στο φως η εφημερίδα «Κόσμος» στη Πάτρα, μιας γυναίκας το σημείωμα της οποίας αναφέρει:

«Σας παρακαλώ πάρα πολύ, ζητάω δουλειά. Είμαι μητέρα με τέσσερα παιδιά. Κάνω οποιαδήποτε δουλειά, όπως καθαρίζω σπίτια, φυλάω παιδιά κλπ. Σας παρακαλώ πολύ, είμαι ελληνίδα. Επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλέφωνο.... Σας ευχαριστώ πολύ».

Μιά Ελληνίδα ΜΑΝΑ τεσσάρων Ελληνόπουλων, ζητάει δουλειά, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ, με αυτόν τον απελπισμένο τρόπο! Και υπάρχουν σήμερα εργοδότες που απασχολούν δεκάδες αλλοδαπούς λαθρομετανάστες και μάλιστα "μαύρα" ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.