Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Ο "ασφαλιτοπόλεμος"

0:45 "Είμ' αστυνόμος γ...μώ το Χριστό μου"... "-Τί' σαι;;; "



Υπάρχουν πολλά είδη πολέμων που έχουν χαρακτηριστεί ανάλογα με την ιδιότητα τους: ο κλεφτοπόλεμος, ανταρτοπόλεμος, συμμοριτοπόλεμος...Ε λοιπόν αυτος που ζούμε εμείς είναι ο ασφαλιτοπόλεμος!
Ασφαλίτες τα σπάνε, ασφαλίτες τα καίνε και ασφαλίτες με αστυφύλακες πλακώνονται μεταξύ τους.
Θα θέλαμε να ξέραμε αν οι ασφαλίται πλακώνονται και μεταξύ τους ως ακροδεξιοί εναντίων αναρχικών. Γιατι απ'ότι αποδείχτηκε έχουν και διπλή ιδιότητα, και του αναρχικού και του ακροδεξιού ταυτόχρονα, δύο αποστολές σε μία.
Ποιός ξέρει ίσως στο μέλλον να μάθουμε πως είχαν γραφτεί και τραγούδια προς τιμήν τους, όπως τα κλέφτικα, τα αντάρτικα, τα χίτικα, έτσι και γι'αυτούς τα ασφαλίτικα.

Στο παραπάνω βίντεο φαίνεται ότι οι 9 στους 10 κουκουλοφόρους είναι ασφαλίτες, και μόλις βρούν τον 10ο έχει την τύχη του συλληφθέντα!
Γύρω γύρω του βλέπουμε κοπέλες, και αυτό είναι σύνηθες μιας και ο αντιεξουσιαστικός χώρος καταμετρεί πολλές γυναίκες, ίσως γιατι παρασύρονται πιο εύκολα με τις μάζες, να προωθούνται ανάμεσα στους αστυνομικούς. Αυτο υποδηλώνει οτι οι γυναίκες σήμερα είναι πιο "άνδρες" απο τους άνδρες!
Όταν λοιπόν έρθει η στιγμή που θα απολογηθούν ενωπίων της κοινωνίας, γιατι μόλις καταρρεύσει όλο αυτό θα είμαστε σαν μια και οικογένεια όλοι και χωρίς να υπάρχει νόμος τριγύρω μας και κράτος θα μαζευτούμε όλοι μαζί να τα πούμε και τότε ας έρθουν μπροστά αυΣύνδεσμοςτές σαν βρεγμένες γάτες, αφού τα αρσενικά εξ' αυτών εξαφανίζονται, και να μας εξηγήσουν τα ανεξήγητα.

Περισσότερες πληροφορίες για το επίλεκτο αυτό σώμα της ΕΥΠ που ευθύνεται για τα επεισόδια μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ κι εδώ.

Όλη αυτή η οπερέτα να γίνει μάθημα σε όλους, και ειδικά στους Έλληνες αυτονομιστές, όχι στους "αναρχικούς" τους προδότες αλλά στους Έλληνες συντρόφους. Γιατι αν θέλει μία φορά αρχίδια να είσαι κάπου ιεραρχημένα, με αρχηγούς και να φαίνεσαι, το να είσαι κάπου αυτόνομα, ακέφαλη αντίσταση, που δεν φαίνεσαι θέλει δύο φορές.

Η αναρχία μπορεί να υποκινήθει απο πίσω όσο μπορεί και η ιεραρχία, το τελευταίο το έχουμε βιώσει και το άλλο το βλέπουμε στους (αντι)εξουσιαστές.
Ο μέσος αναρχικός ή δεν μπορεί να αντιληφθεί ή δεν έχει τα κότσια να τα βάλει με τον ασφαλίτη που είναι δίπλα του, εσύ τα έχεις;

Μέγας Κύρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.