Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Φθηνή κατασκευή για "προστασία από αεροψεκασμούς"


Πως να κατασκευάσετε ένα chembuster για να διαλύσετε τους αεροψεκασμούς και να βελτιώσετε τον καιρό.

Είναι στην ανθρώπινη φύση για κάποιον να νομίζει πως ένας άνθρωπος δεν μπορεί να αλλάξει αυτά που γίνονται στον κόσμο και να μένει παρατηρητής . Αυτή όμως είναι η ευκαιρία που περιμένατε .Οι δικαιολογίες τελείωσαν . Με ένα μικρό σχετικά ποσό (σε σχέση με αυτά που χαλάμε καθημερινά για ανοησίες) και λίγη προσωπική δουλειά μπορεί ο ΚΑΘΕΝΑΣ από εμάς να κάνει κάτι για τους συνανθρώπους και την Πατρίδα μας.










Διαβάστε προσεκτικά εδώ

Η συσκευή αυτή αποτελεί εφεύρεση του γνωστού επιστημώνος Wilhelm Reich (ο οποίος καμία σχέση με το Reich δεν μπορεί να έχει!), και συγγραφέα του βιβλίου "άκου ανθρωπάκο".
Μαζί με τον Φρόϊντ συντέλεσαν στην κομπίνα της σημερινής ψυχολογίας που είναι σε όλους μας γνωστή, ο Φρόϊντ έφερε την καταστροφή στις σχέσεις τον ανθρώπων.

Ο Wilhelm Reich ασχολήθηκε με ένα παρασκεύασμα κρυστάλου, τον γοργονίτη. Χάρις σε αυτόν ισχυριζόταν ότι μπορούσε να αλλάξει τον καιρό και να μετατρέπει αρνητική ενέργεια σε θετική. Η έρευνα του σύμφωνα με τους υπόλοιπους επιστήμονες δεν είχε βάση, και στη συνέχεια ο Reich απεβλήθηκε απο τον διεθνή οργανισμό ψυχαναλυτών όταν οι ιδέες του έγιναν πιο εκκεντρικές.
Παρ'όλα αυτά πήρε μερίδα επιστημόνων και υποστηρικτών με το μέρος του που υποστήριζαν τη θεωρία του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Reich κυνηγήθηκε απο τις Αμερικάνικες ομοσπονδιακές υπηρεσίες την δεκαετία του 1950, μπήκαν στο εργαστήριο του, κατέστρεψαν τον εξοπλισμό του και κατέσχεσαν και έκαψαν βιβλία της έρευνας του. Καταδικάστηκε γιατι αψήφισε κάποιο νόμο όταν διακινούσε γοργονίτη σε διάφορες πολιτείες, και πέθανε απο καριδιακή προσβολή στην φυλακή.

Μας προκαλεί σκέψεις το γεγονός ότι ενώ υπήρξε για κάποιο λόγο αντιφασίστας και κομμουνιστής στο παρελθόν του, οι Αμερικάνικες σιωνιστικές υπηρεσίες τον κατεδίωξαν.

Εδώ σε αυτό το βίντεο βλέπουμε κάποιον στην Ν. Αφρική που υποστηρίζει πως οι γοργονίτες βοηθούν στο να εμποδίζουν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα των κεραιών τηλεφωνίας που επηρεάζουν την σκέψη των πολιτών. Στο βίντεο που ακολουθεί ο ίδιος κάνει έναν τύπο δράσεων πετώντας γοργονίτη στα σημεία που χρειάζεται.



Σαν συντακτική ομάδα δεν μπορούμε να ξέρουμε αν τίποτα απο όλα αυτά αληθεύει, απλά σας το παραθέτουμε για όσους έχετε γνώσεις επι του θέματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.