Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

« ΙΣΑ »


Η ευθεία συνδέεται με τη ροή της ενέργειας που ξεκινά απο ένα σημείο και αν δεν υπάρξει διακοπή τείνει στο άπειρο. Άρα μια συγκεκριμένη ευθεία που δεν έχει πλαισίωση σε κανένα από τα δύο μέρη της, ξεκινά από κάπου και δεν τελειώνει πουθενά, είναι ανοικτή στην επίδραση όλων των κοσμικών δυνάμεων. Γι'αυτό το λόγο και η ρούνα εκείνη που διαθέτει μόνο μία ευθεία, ο « ΙΣΑ » συνδέεται με αποστασιοποίηση, απομακρύνεται δηλαδή με ότι είναι πάνω ή κάτω από αυτόν, φτάνει σε μία κατάσταση ακινησίας, χωρισμού από όλα τα άλλα υλικά όντα για να μπορέσει να έρθει σε επαφή με υπερβατικές δυνάμεις∙ γι'αυτό και ο «ΙΣΑ» δείχνει και ακινησία θανάτου, απόλυτη ηρεμία. Στο κάθετο σχήμα του «ΙΣΑ» δεν παρεμβαίνει τίποτα, η ενέργεια ανεβοκατεβαίνει συνεχώς και ενώνεται με την ενέργεια του παντός χωρίς καμία άλλη οντική πρόσμιξη. Στον « ΙΣΑ » η προσωπικότητα είναι απομονωμένη απο τα άλλα όντα αλλά ανοικτή σε άλλες επιρροές· για τους άλλους φαίνεται απόμακρη, ακόμα και νεκρή, ουσιαστικά όμως έχει περάσει σε επαφή με άλλα επίπεδα. Είναι σαν το μεταφυσικό που έχει πέσει σε έκσταση, έχει κόψει δεσμούς με το υλικό περιβάλλον, οι αμύητοι μπορούν να τον θεωρούν ακόμα και νεκρό, αυτός όμως έχει ενωθεί με άλλες δυνάμεις και δεν επηρεάζεται καθόλου από τα υλικά ερεθίσματα.
Είναι ένα φλεγόμενο σώμα που οι αμύητοι το νιώθουν παγωμένο.
Θάνατος του υλικού τμήματος και αναγέννηση σε πνευματικό επίπεδο.

Όλη αυτή η δυναμική δηλώνεται με τη μία ευθεία του ­«ΙΣΑ».


Ιππότης του Δελφικού Ναού

2 σχόλια:

  1. ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΝΑ ΜΕΝΟΥ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτω δεξιά στην στήλη "Θεματολογία" διαλέγεις την ενότητα που σε ενδιαφέρει. Υπάρχουν σχεδόν όλα τα κείμενα ταξινομημένα.

    Επίσης υπάρχει και η συλλογή "Ιδεολογικά κείμενα" πιο πάνω με επιλεγμένα ιδεολογικά κείμενα που φαίνονται απευθείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.